Instagram storing

Instagram heeft mogelijk een storing.

Instagram is een social media app specifiek gericht op foto- en video. De app heeft +- 800 miljoen actieve gebruikers welke minstens 1 keer per dag gebruik maken van de dienst. Het platform is in 2012 voor 1 miljard dollar gekocht door Facebook.

Veel voorkomende problemen met Instagram

51%
Problemen met inloggen
11%
Website
38%
Feed / Timeline

Instagram storing zelf oplossen

Verouderde versie van de Instagram app

Als je een oudere versie van de Instagram app gebruikt kan het zijn dat bepaalde functies niet meer (goed) werken. Dit zou verholpen moeten zijn als je de laatste versie installeert.

Maak je gebruik van WiFi?

Indien je gebruik maakt van een WiFi verbinding kun je deze uit te zetten en Instagram opnieuw openen terwijl je gebruik maakt van je mobiele internetverbinding.

Werkt Instagram weer? Dan ligt het probleem ergens bij je WiFi of internet verbinding. Soms is het opnieuw verbinden met het netwerk voldoende.

Gebruik je mobiel internet?

Soms is de oplossing om je telefoon voor 20 seconden op vliegtuigstand te zetten zodat je telefoon daarna opnieuw een internet verbinding maakt. In sommige gevallen werken bepaalde apps waaronder Instagram weer.

Als er echter een internet storing bij je mobiele provider is werkt deze oplossing helaas niet.

Het kan ook voorkomen dat bepaalde functies van Instagram of de app niet werken: Dit kan zijn dat de zoekfunctie niet werkt, dat je geen anderen kunt taggen of geen locatie aan je foto of video kunt toevoegen.

Andere problemen welke regelmatig voorkomen zijn problemen met inloggen, de melding “er is een probleem met je verzoek” of de app steeds stopt.

Deze melding kan verschillende oorzaken hebben en er is geen directe oplossing voor. Probeer altijd de bovenstaande voorgestelde oplossingen.

Heb je een probleem met Instagram? Meld het hieronder:

10 gedachten over “Instagram storing

  1. Al dagen laad de feed niet meer als ik zo’n 10-15 foto’s heb gescrolld :/

    Ik heb werkelijk alles geprobeerd qua oplossingen welke online te vinden zijn, de app is uptodate en geen internet probs..
    3    0

Een reactie plaatsen